Valkparkieten in kooi

  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Prijs
    €79

Beschrijving

Wij hebben hele lieve valkparkieten zitten in verschillende kleuren, nu voor 79,- euro met kooi.

De Valkparkieten zijn ook zonder kooi te koop!!

De valkparkiet heeft zich ontwikkeld tot de populairste vogel voor in de huiskamer. Dit komt door hun opgewekte, vrolijke karakter, tevens zijn zij zachtaardig, ook naar andere vogels toe, ze zijn zeer geschikt voor in een gezin.

Ze zijn vriendelijk en ook geschikt voor kinderen. Ze kunnen ook in een volière gehouden worden. Een ruime vogelkooi met veel speeltjes is belangrijk. Zorg voor een kooi met horizontale spijlen, ze zijn dol op klimmen in hun kooi.

Wij hebben een super grote winkel van wel 1000 vierkante meter, en pal voor de deur gratis parkeren op een groot parkeerterrein.

Tevens hebben wij een grote papegaaien kooien showroom. U kunt de kooien per telefoon bestellen; zo wordt de kooi GRATIS thuisbezorgd! Voor voeding en speeltjes kan u ook bij ons terecht; Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreid assortiment.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 11.00 -17.30 uur
Zaterdag van 11.00 - 17.00 uur.
Zondag van 11.00-17.00 uur

Groetjes Brigitte
4 Animals
Sionsweg 70
2286 KN Rijswijk
tel 06 30741627 of 015 2144995

Informatie

Geslacht vogels Beide

Gesponsorde links

Vergelijkbaar aanbod

Te koop Vogelkooien

Te koop Vogelkooien

Te koop: Zelf gemaakte vogelkooien van prima kwaliteit alles is mogelijk ook als u een eigen ontwerp hebt dan maken wij die voor u. Voor […]

Bekijk advertentie

Valkparkieten in kooi

Valkparkieten in kooi

Wij hebben hele lieve valkparkieten zitten in verschillende kleuren, nu voor 79,- euro met kooi. De Valkparkieten zijn ook zonder kooi te koop!! De valkparkiet […]

Bekijk advertentie

€79