Advertentie plaatsen

Advertentie plaatsen? Binnen BENZOO is het mogelijk om op twee verschillende manieren een advertentie te plaatsen:

 • Het plaatsen van een advertentie in één van onze beschikbare rubrieken
 • Het plaatsen van een zakelijke advertentie

Plaatsen advertentie in rubriek

Gratis een advertentie plaatsen

Gratis uw advertentie plaatsen op BENZOO, ga direct aan de slag.
Benzoo is de advertentiesite die kopers en verkopers van dieren en dierbenodigdheden samenbrengt! Heeft u zelf geen dieren of dierbenodigdheden te koop, dan kunt u ook onze geplaatste advertenties met aangeboden honden, katten, paarden en andere huisdieren binnen Nederland en België doorzoeken!

Een advertentie met verwijzing naar uw eigen website

Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen met een verwijzing naar uw eigen website. Wanneer u hiervoor kiest vragen wij een bijdrage van € 1,00. De advertentie met verwijzing naar uw eigen website zal na 50 dagen automatisch verlopen. Hier wordt u van op de hoogte gebracht door een geautomatiseerde gegenereerde email.

Een advertentie in de categorie “dierbenodigdheden”, “op reis met uw huisdier” en “dieren diensten”?

Welk huisdier u ook kiest, ieder dier heeft dierbenodigdheden nodig. Van een krabpaal voor uw kat of een bench voor uw hond, tot een terrarium voor uw slang, alle dierbenodigdheden kunnen worden aangeboden op BENZOO. Voor het plaatsen van een advertentie in de categorie dierbenodigdheden vragen wij een bijdrage van €35,00 per jaar. U hoeft slechts eenmaal een advertentie te plaatsen en wij zorgen ervoor dat uw advertentie gevonden zal worden op onze website en in google. Nooit meer iedere dag adverteren, maar slechts eenmaal per jaar.

Een Top advertentie plaatsen

Uw advertentie extra laten opvallen? Adverteren op BENZOO kan ook door het plaatsen van een Top-advertentie. De presentatie van uw eerste foto is duidelijk zichtbaar op de homepagina. Afhankelijk van de hoeveelheid geplaatste top-advertenties, wordt de geplaatste top-advertentie zichtbaar op de homepagina getoond.

Advertenties op social media

De aangeboden dieren op BENZOO worden ook willekeurig onder de aandacht gebracht op de social media. Zo verspreiden wij regelmatig geplaatste advertenties via onze social media pagina’s:

 • facebook-button

  twitter-button

  pinterest-button

  instagram-button

  Het onder de aandacht brengen van een geplaatste advertentie op onze social media pagina’s vergroot het aantal potentieel geïnteresseerde kopers. Daarnaast worden mensen erop geattendeerd dat ze ook zelf een gratis advertentie kunnen plaatsen op BENZOO. Hierdoor zal het dierenaanbod dat wordt aangeboden op BENZOO in de loop der tijd worden vergroot.

  Zakelijk adverteren

  Binnen BENZOO  is het mogelijk om een zakelijke advertentie te plaatsen op diverse zichtbare plekken binnen onze website. Mocht u geinteresseerd zijn, neem dan contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

  Wat bieden wij?

  Het team van BENZOO is iedere dag bezig met het vergroten van de naamsbekendheid. Op dit moment hebben reeds circa 10.000 bezoekers per kwartaal, ons doel is om dit bezoekers aantal binnen 1 jaar te vertienvoudigen.

  advertentie-plaatsen

Advertenties

  Meest bekeken advertenties

  • Nog geen advertenties bekeken.