Hoe werkt het?

Hoe werkt het? BENZOO is een advertentiewebsite die verkopers en kopers van dieren en dierbenodigdheden samenbrengt! Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen en wil u toch weten hoe het werkt? Neem dan contact met ons op.

Meest gestelde vragen

Vraag 1: Kan ik een advertentie plaatsen zonder geregistreerd te zijn?

Antwoord: Het is niet mogelijk om ongeregistreerd een advertentie te plaatsen. Aangezien potentiële kopers contact met u moeten kunnen opnemen is het niet mogelijk om ongeregistreerd een advertentie te plaatsen. Het registreren op BENZOO heeft de volgende voordelen: Gratis advertenties aanmaken, eenvoudig beheer van uw advertenties via uw persoonlijke pagina en u heeft toegang  tot een overzicht van het aantal bezoekers per advertentie. Wacht niet langer en registreer u nu!

Vraag 2: hoe werkt het als ik mijn advertentie extra wil laten opvallen?

Het is mogelijk om advertentie extra onder de aandacht te brengen. Hiertoe zijn de volgende opties beschikbaar:

  • Een advertentie met verwijzing naar uw eigen website

Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen met een verwijzing naar uw eigen website. Wanneer u hiervoor kiest vragen wij een bijdrage van € 1,00. De advertentie met verwijzing naar uw eigen website zal na 60 dagen automatisch verlopen. Hier wordt u van op de hoogte gebracht door een email.

  • Een Top advertentie plaatsen

adverteren op BENZOO kan ook door het plaatsen van een Top-advertentie. Door het plaatsen van een top-advertentie valt uw advertentie extra op. De presentatie van uw eerste foto is duidelijk zichtbaar op de homepagina. Afhankelijk van de hoeveelheid geplaatste top-advertenties, wordt de geplaatste top-advertentie zichtbaar op de homepagina getoond.

Vraag 3: Hoe werkt het verwijderen van mijn advertentie?

Het verwijderen van uw advertentie is betrekkelijk eenvoudig. U dient de volgende stappen te doorlopen om uw advertentie te verwijderen:

  • U logt in op BENZOO
  • U gaat naar “mijn dashboard” via de menubalk
  • In het overzicht van u geplaatste advertenties, klikt u op het prullenbakje om de gewenste advertentie te verwijderen

Vraag 4: Hoe werkt het als uw account is geblokkeerd?

Bij herhaaldelijke schending van onze algemene voorwaarden zal uw account worden geblokkeerd. U kunt contact opnemen met onze servicedesk om uw account te deblokkeren.

Vraag 5: Hoe werkt het als ik zakelijk wil adverteren op BENZOO?

Naast het plaatsen van gratis advertenties op BENZOO, is het mogelijk om betaalde advertenties te plaatsen. Deze betaalde advertenties zullen op specifieke plaatsen terug komen op BENZOO. Neem contact op met onze servicedesk voor de mogelijkheden en de tarieven.

Vraag 6: Is adverteren op BENZOO altijd gratis?

Het antwoord hierop is JA. Echter, voor een drietal hoofdcategorieën vragen wij een kleine bijdrage voor onze dienst.

  • Een advertentie in de categorie dierbenodigdheden, dierendiensten of op reis met uw huisdier

Welk huisdier u ook kiest, ieder dier heeft dierbenodigdheden nodig. Van een krabpaal voor uw kat of een bench voor uw hond, tot een terrarium voor uw slang, alle dierbenodigdheden kunnen worden aangeboden op BENZOO. Voor het plaatsen van een advertentie in de categorie dierbenodigdheden vragen wij een bijdrage van €3,00. Ook kan het zijn dat u een dierendienst heeft aan te bieden of een vakantie accommodatie wil aanprijzen waar het is toegestaan om huisdieren mee te nemen. Ook voor het plaatsen van een advertentie in deze categorieën vragen wij een bijdrage van €3,00.

Advertenties

    Meest bekeken advertenties

    • Nog geen advertenties bekeken.