Hotel

Topadvertenties voor "Hotel"
Er zijn nog geen topadvertenties voor de rubriek

Plaats als eerste een topadvertentie!

Dier mee op reis naar een hotel

Op reis naar een hotel met uw huisdier klinkt als een oplossing voor verschillende vragen: waar gaat uw dier heen als u op reis gaat? Naar een oppas of naar een pension? Gaat uw dier zich eenzaam voelen? Enzovoort. Het is dan ook het overwegen waard om uw dier mee te nemen op reis. U kunt hier verdere informatie vinden over het meenemen van uw huisdier naar een hotel.

Overwegen

Het is belangrijk dat u goed nadenkt over het meenemen van uw huisdier naar een hotel. Is er airconditioning voor afkoeling van het dier wanneer u naar een warme plek gaat? Is het hotel wel diervriendelijk? Is er genoeg ruimte voor uw huisdier? Het verschilt per land of uw dier toegestaan is en het is dan ook van belang dat u dit van tevoren checkt. Daarbij moet u ook kijken of het hotel waar u heen wil überhaupt wel dieren toelaat en of er genoeg te doen is voor uw dier rond het hotel, wanneer u uw kat of hond meeneemt.

Katten, knaagdieren, vogels en reptielen mee op reis

Het wordt aangeraden om katten, knaagdieren, vogels en reptielen thuis te laten. De meeste katten houden niet van lange autoritten en kunnen zich niet goed aanpassen aan vreemde omgevingen. Ook bij knaagdieren, vogels en reptielen kunnen moeilijkheden ontstaan. Overleg van tevoren met uw huisarts wanneer u uw dier toch mee wilt nemen.

Hond mee op reis

De meeste honden kunnen daarentegen wel goed mee op reis. Houd er wel rekening mee dat veel honden tijdens lange autoritten wagenziekte of stress krijgen. Zorg er dan ook voor dat uw hond gewend is aan reizen met de auto en zet een vertrouwde plek in de auto, zoals zijn bench of zijn mand. Honden moeten onderweg voldoende afkoeling hebben en voldoende tussenstops krijgen om te kunnen plassen en wandelen. Zorg dat de auto airco of andere verkoeling heeft wanneer u naar een warm land gaat en zorg dat de hond voldoende beschikking heeft over water. Laat de hond bij warm weer niet alleen achter in de auto, dit kan fataal zijn!

Diervriendelijke hotels

Op internet zijn diverse sites te vinden waarop u diervriendelijke hotels kunt vinden. Houd er rekening mee dat er genoeg mogelijkheden voor uw huisdier zijn. Zo heeft een grote hond ruimte nodig en moet er een gelegenheid zijn om te kunnen bewegen buiten het hotel. Laat uw hond dan ook niet hele dagen alleen achter in het hotel.

Meer wetenswaardigheden over op reis met uw huisdier naar een vakantiewoning?

Bent u benieuwd naar meer informatie over het meenemen van uw huisdier naar vakantiewoningen? lees dan de volgende artikelen:

 • Uw hond mee naar Duitsland? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar Zweden? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar Engeland? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar Frankrijk? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar België? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar Oostenrijk? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar Ierland? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw hond mee naar Zwiteserland? Waar moet u specifiek op letten
 • Uw kat mee op vakantie?
 • Honden aan zee, een feest voor iedereen?
 • Huisdier mee naar een vakantiewoning?
 • Huisdier mee naar een appartement?
 • Door: Chanel Akkerman

Lees meer

Sorry, geen advertenties gevonden

Gesponsorde links