Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN BENZOO, REGELS EN RICHTLIJNEN

Door het plaatsen van uw advertentie op BENZOO, gaat u ermee akkoord dat de advertentie voldoet aan onze algemene voorwaarden, regels en richtlijnen zoals deze hieronder zijn beschreven.

We behouden ons het recht voor om uw advertenties te wijzigen, die in strijd zijn met onze voorwaarden, regels en richtlijnen. Dit om misbruik te voorkomen en BENZOO geschikt te houden voor onze algemene bezoekers. Dit omvat mensen van alle leeftijden, rassen, religies en nationaliteiten. Daarom zullen alle advertenties die in strijd zijn met onze voorwaarden, regels en richtlijnen onmiddellijk en zonder voorafgaande kennisgeving worden verwijderd.

Door het plaatsen van een advertentie op onze site, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden, regels en richtlijnen:

Ik, de adverteerder, ga ermee akkoord dat ik alleen 100% verantwoordelijk ben voor de inhoud van de door mij geplaatste advertenties. Ik, de adverteerder, zal niet de eigenaar van BENZOO verantwoordelijk houden voor eventuele verliezen of schade aan mezelf of anderen, die direct of indirect kunnen worden herleid tot het plaatsen van een advertentie op BENZOO.

Door het plaatsen van een advertentie op BENZOO, gaat u verder akkoord met de volgende voorwaarden, regels en richtlijnen:

  1. Het gebruik van foutief of anderszins ongepast taalgebruik in uw advertenties is niet toegestaan. Advertenties in overtreding van deze regel worden onmiddellijk en zonder waarschuwing verwijderd.
  2. Het gebruik van racistische, haatdragend, seksistische of anderszins aanstootgevende opmerkingen in uw advertenties zullen niet worden getolereerd.
  3. Advertenties die duiden op activiteiten die illegaal zijn onder de huidige wetgeving van Nederland, zullen worden gemeld aan de dierenbescherming en politie, en direct worden verwijderd.
  4. Elke advertentie die duidt op onrechtmatig gebruik van de advertentieruimte, bijvoorbeeld een advertentietest, een grap, of anderszins oneigenlijke advertenties die niet passen binnen de doelgroep van BENZOO (dieren en dierbenodigdheden), zullen worden verwijderd.
  5. Het fotomateriaal dat u voor uw advertentie gebruikt, is ten aller tijden vrij beschikbaar voor gebruik door BENZOO.

Wij, van BENZOO behouden ons ten aller tijden het alleenrecht voor om te beslissen welke advertenties zullen worden geplaatst en welke zullen worden verwijderd. Iedere advertentie die in strijd is met onze voorwaarden, regels en richtlijnen, zal direct door ons worden verwijderd. Ook wanneer het betaalde advertenties betreft, zullen deze onmiddellijk worden verwijderd en zal geen restitutie plaatsvinden van het betaalde bedrag.
Dank u voor uw begrip.

Advertenties

    Meest bekeken advertenties

    • Nog geen advertenties bekeken.